Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2008

Μον.Αγ. Ιωάννη Προδρόμου.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Πάτερ p.lykogiannis και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχεις γνώσεις για το συγκεκριμένο μηχανάκι ( έτερον ήμισυ δικό μου) πράγμα σπάνιο !!

Θα σου αφιερώσω μια φωτογραφία μου από ένα αγαπημένο μέρος που έχω επεσκέφθη στη Πελοπόννησο και δεν είναι άλλο από το μοναστήρι του Αγ Ιωάννη Προδρόμου .

Σε ευχαριστώ και πάλι φιλικά Δημήτρης .

5 σχόλια:

p.lykogiannis είπε...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΔΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ? ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑ .ΓΙΑ ΟΠΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Nefelli είπε...

Καλησπέρα αγαπημένε μου adventure.
H συγκεκριμένη photo, ανάμεσα στη μεγάλη συλλογή που έχεις δημιουργήσει, με είχε συγκλονίσει.
Την κοιτάζω ξανά και ξανά και κάθε φορά νιώθω το ίδιο δέος.
Μέσα από την καρδιά μου,σου εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια ένταση και πάθος, αυτό το όμορφο ταξίδι που επέλεξες να μας πας.
Ξέρεις ότι βρισκόμαστε υπό μετακόμιση και γίνεται ένας χαμός στο σπίτι.Ελπίζω αρχές του επόμενου μήνα να έχουμε ηρεμήσει και να καταφέρω να τα λέμε πιο συχνά με το καινούριο παιχνιδάκι που μου έβαλες στο pc. (On line chat εννοώ).
Φιλί γλυκό, για εσένα και τις υπόλοιπες φάτσες της φαμίλιας σου

adventure είπε...

Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να πάω στη Μονή Φιλοσόφου γιατί με έπαιρνε η νύχτα και ήμουν με τη μηχανή και όπως ξέρεις έπρεπε να συντονιστώ με το χρόνο του καραβιού συν το δρόμο μετά που θα έφευγα από Λαγκάδια και κάτω και βέβαια περιμένω να δω και της δικές σου φωτογραφίες !!!
Όμως έχω σκοπό να ξαναπάω με την πρώτη ευκαιρία και να περπατήσω όλο το μονοπάτι μέχρι το Λούσιο ποταμό κάτω.
Σε ευχαριστώ και εγώ πάτερ για τα καλά σου λόγια .

adventure είπε...

Σε ευχαριστώ και σένα καλή μου nefelli και σου αφιερώνω την επόμενη φωτογραφία που ξέρω ότι θα σου αρέσει πολύ .
Φιλί σε σένα και την φαμίλια σου my dear .

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色